Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendebreda.nl


  Helderzienden uit Breda kijken live in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendebreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Zit je in de knoop en wil je een goed gesprek. Dan ben je bij Gazali aan het juiste adres.




Ervaring van Britt met helderziende Gazali   Ervaring van Britt met helderziende Gazali   Ervaring van Britt geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali je zei me gisteren precies hoe ik mijn sms moest formuleren naar hem toe maar wat heel apart is, je zei me ook hoe hij zou reageren hierop en idd het is tot in detail uitgekomen. Ik blijf fan en jij blijft me verbazen met jouw gave, hoe jij precies de energien van anderen kan aanvoelen en kan omschrijven verleden, heden en toekomst, magnifique. Dankjewel lieve man.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Dankjewel Gazali voor het fijne gesprek. Jij blijft mij steeds hetzelfde vertellen. Heb vertrouwen dat het goed komt. P.




Ervaring van Petra met helderziende Gazali   Ervaring van Petra met helderziende Gazali   Ervaring van Petra geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali is een meester is zijn vak heel deskundig.
En het is een hele fijne gesprekspartner Het is een kanjer op de lijn.




Ervaring van Ina met helderziende Gazali   Ervaring van Ina met helderziende Gazali   Ervaring van Ina geplaatst op 14 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali dit wil ik jou toch mede delen hoor, alles wat je gisteren zei is uitgekomen tot in het allerkleinste detail. Jezus. Hoe kan dit. Je hebt me begeleid in het schrijven van de brief en ik vertel je met vreugde dat het positief ontvangen is, alles wat je zei over zijn energie en gedachten heeft hij ook bevestigd. Ik ben fan.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali, to the point en eerlijk. Je bevestigde mijn gevoel. Je gaf ook details dat je niet kon weten. Ik moest niets op voorhand zeggen. Een aanrader en moeite waard te bellen. Liefs S.




Ervaring van S met helderziende Gazali   Ervaring van S met helderziende Gazali   Ervaring van S geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali je zat er weer boven op, geen nonsens verhalen gewoon zoals het hoort.
Je hebt het altijd bij het rechte eind, daar wordt ik helemaal blij van.
First class medium.




Ervaring van Elsje met helderziende Gazali   Ervaring van Elsje met helderziende Gazali   Ervaring van Elsje geplaatst op 29 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali is een rots in de branding. Dank voor je fantastische hulp.




Ervaring van A met helderziende Gazali   Ervaring van A met helderziende Gazali   Ervaring van A geplaatst op 20 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali is heel krachtig. Ik heb je vaker gesproken en toen waren er ook voorspellingen uitgekomen. Vorige week heb ik je gesproken, het was een heel gerust stellend gesprek. En tijdens ons gesprek zag je een man, en je zei dat er weer contact zou komen. Dat is uitgekomen en je andere voorspellingen zullen ook uitkomen daar heb ik mijn volle vertrouwen in. Gazali is zeker een aanrader.




Ervaring van Sandra met helderziende Gazali   Ervaring van Sandra met helderziende Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Het is net als of je met een engel spreekt,
daarom ben meer dan 10 sterren en 10 punten waard.
Ik bel je de volgende x zeker weer terug.
Groetjes van Loes.




Ervaring van Loes met helderziende Gazali   Ervaring van Loes met helderziende Gazali   Ervaring van Loes geplaatst op 30 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Zeer aangename man om mee te praten. Heeft ook een goed inzicht op je vragen.




Ervaring van Rita met helderziende Gazali   Ervaring van Rita met helderziende Gazali   Ervaring van Rita geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Bedankt Gazali voor je reading het was echt heel mooi.

J.P.




Ervaring van J.P met helderziende Gazali   Ervaring van J.P met helderziende Gazali   Ervaring van J.P geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Lieve Gazali Ik kan je niet genoeg bedanken voor je voorspellingen, alles wat je door hebt gekregen komt werkelijk waar uit. Ik heb zo veel steun aan je gehad in mijn moeilijke tijd.
Ik zou niet weten hoe ik het moet verwoorden, maar je zal best wel snappen wat ik bedoel.
Lieve groet van Anja.




Ervaring van Anja met helderziende Gazali   Ervaring van Anja met helderziende Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 12 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali, dank je wel weer voor het fijne gesprek.
Ik mag al een geruime tijd van jou ondersteuning en kalmte genieten en het doet mij altijd goed.
Je bent echt een fijne persoonlijkheid en ik denk voor heel veel mensen een rots in de branding. Liefs van mij.




Ervaring van C met helderziende Gazali   Ervaring van C met helderziende Gazali   Ervaring van C geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  In het verleden hebben wij elkaar gesproken, ik had je beloofd om iets leuks te plaatsen bij deze. Je hebt ontzettend je gelijk gekregen je voorspellingen komen nu stuk voor stuk uit nu geloof ik hoe goed jij bent en dat heb je bewezen.
Ik was er sceptisch over, dat is nu helemaal verdwenen Gazali je bent een aanrader.
Groetjes van een moeilijke klant.




Ervaring van M met helderziende Gazali   Ervaring van M met helderziende Gazali   Ervaring van M geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Je bent heel duidelijk en ongelofelijk hoe goed jij kan invoelen wow er is geen betere.




Ervaring van Sabrine met helderziende Gazali   Ervaring van Sabrine met helderziende Gazali   Ervaring van Sabrine geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Ik kan zo al 4 voorspellingen opnoemen waarbij Gazali het bij het rechte eind had. Nuchter, eerlijk en geen hokus pokus verhaaltjes. Dankjewel Gazali.




Ervaring van Marian met helderziende Gazali   Ervaring van Marian met helderziende Gazali   Ervaring van Marian geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Net een top gesprek gehad al mijn vragen zijn beantwoordt dankzij jou voel ik me een stuk rustiger en ziet mijn toekomst er een stuk beter uit heb alle vertrouwen in je voorspellingen en kijk er naar uit
dankjewel topper.




Ervaring van Wen met helderziende Gazali   Ervaring van Wen met helderziende Gazali   Ervaring van Wen geplaatst op 8 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Deze man is zeer sterk in invoelen, ik hield me muis stil en vroeg hem om naar een foto te kijken en me te laten weten welke energie hij binnenkreeg, wouw hij is echt kei goed, hij zat er knal op zeker de moeite waard om hem te bellen.




Ervaring van A met helderziende Gazali   Ervaring van A met helderziende Gazali   Ervaring van A geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazalli de afgelopen tijd regelmatig gebeld na een relatiebreuk hij was de enigste die heel stellig en vast bij zijn voorspellingen bleef. Overigens hebben vele andere mediums hetzelfde voorspeld maar Gazalli sprak altijd vol overtuiging en dat overtuigde mij dan ook. Nu is er weer contact en hebben we elkaar ook al gezien wat jij dus voorspelde.




Ervaring van Annelies met helderziende Gazali   Ervaring van Annelies met helderziende Gazali   Ervaring van Annelies geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Wanneer je in alle eerlijkheid een correct consult wilt waar je werkelijk iets van leert en heldere juiste inzichten krijgt MOET je bij Gazali zijn.
Dank je wel voor ALLES, keer op keer.
Dankbaar dat ik je op 22/1 opnieuw mocht spreken. Excuses voor de enthousiaste hond op het einde.




Ervaring van E met helderziende Gazali   Ervaring van E met helderziende Gazali   Ervaring van E geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Al leek het er naar dat alles de andere kant ging uitlopen..je hield vast aan jou vaststelling, kon het haast niet meer geloven maar jou analyse was de juiste. Hartelijk bedankt om me te begeleiden in dingen los te laten en te vertrouwen op het gevoel. ADTP.




Ervaring van Pouchkine met helderziende Gazali   Ervaring van Pouchkine met helderziende Gazali   Ervaring van Pouchkine geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali. Is sterk, oprecht en eerlijk.
De afgelopen tijd heb ik heel veel aan hem gehad. Keer op keer zat hij goed, en zijn advies is goud waard. Hij brengt mij telkens weer in balans ik voel me omringd met vreugde en een veilig gevoel dankjewel daarvoor.




Ervaring van Martina met helderziende Gazali   Ervaring van Martina met helderziende Gazali   Ervaring van Martina geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Het is een kanjer van een medium heel deskundig in zijn vak
respect vol en een maatje om mee te praten.
Dank voor alles en tot de volgende x.




Ervaring van Juul met helderziende Gazali   Ervaring van Juul met helderziende Gazali   Ervaring van Juul geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Lieve Gazali, je had weer gelijk. Ik heb je gisteravond huilend opgebeld, je stelde me gerust en zei dat er geen reden was om me zo druk te maken. Je voelde drukte en vermoeidheid. vanmorgen vroeg heb ik een berichtje ontvangen. Hij was net geland, en was 49 uur aan 1 stuk door bezig geweest.Gazali, ik weet niet hoe je het doet, maar ik ben je dankbaar voor je geduld. Tot nu toe heb je altijd gelijk gehad, en het bewijs werd nu heel snel geleverd. Thanks.




Ervaring van Sandra met helderziende Gazali   Ervaring van Sandra met helderziende Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Lieve Gazali, bedankt voor dit jaar. Je bent een bijzonder mens met een mooie gave. Je hebt in wat je zag altijd gelijk gehad. We moeten alleen nog even geduld hebben naar dat waar ik op aan het wachten ben. Bedankt dat je altijd naar mij luistert en adviseert.
En vooral voor de persoon die je bent.
Lieve groet een heel gezond 2020 en alle goeds.
( aliens aan de telefoon) dan weet je wie ik ben hihi.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Fijne feestdagen lieve Gazali, bedank voor de mooie je readings en wijze woorden van het afgelopen jaar. We spreken elkaar snel weer.
Liefs van Ann.




Ervaring van Ann met helderziende Gazali   Ervaring van Ann met helderziende Gazali   Ervaring van Ann geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  De afgelopen weken voorspelde Gazali een ontmoeting met mijn ex. Ik ben altijd heel sceptisch gebleven echter heeft vandaag deze ontmoeting plaats mogen vinden. Ook dat we weer een setje zullen worden blijkt nu ook uit te komen inmiddels is er al een datum voor de 2e date.




Ervaring van An met helderziende Gazali   Ervaring van An met helderziende Gazali   Ervaring van An geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazalli heeft een groot empathisch vermogen, ik voelde mij begrepen en kon weer lachen. Is oa een goede gesprekspartner om kennis te delen en om tot nieuwe en betere inzichten te komen. Zeker de moeite waard om nog eens te bellen. Het ga je goed.
.




Ervaring van Rosanna met helderziende Gazali   Ervaring van Rosanna met helderziende Gazali   Ervaring van Rosanna geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Beste Gazali, Je kunt je goed instellen op de energie van een ander,
wist dingen die ik kon bevestigen.
Helaas viel de verbinding weg tijdens het afronden van ons gesprek.
Ik wil je als nog bedanken voor je mooie consult.




Ervaring van Diana met helderziende Gazali   Ervaring van Diana met helderziende Gazali   Ervaring van Diana geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Een zeer tevreden klant, dank voor je hulp. Van mij krijg je alle sterren van de hemel.
Liefs Chakeline.




Ervaring van Chakeline met helderziende Gazali   Ervaring van Chakeline met helderziende Gazali   Ervaring van Chakeline geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Super medium. Hij geeft mij heel veel duidelijkheid en rust. Ik bel je zeker nog een keer terug. Dit is echt een medium to the point die eerlijk is. Je kon situaties goed uitleggen. Nu heb ik een beter inzicht en ga ik met een vertrouwde instelling mijn weg tegemoet.




Ervaring van Shanna met helderziende Gazali   Ervaring van Shanna met helderziende Gazali   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Woorden schieten mij tekort. Wat een topper meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Vanessa met helderziende Gazali   Ervaring van Vanessa met helderziende Gazali   Ervaring van Vanessa geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Al paar keer gebeld, wat kan deze man goed invoelen. Tot nu toe is alles uitgekomen. Bravo. Echt de moeite waard.




Ervaring van C met helderziende Gazali   Ervaring van C met helderziende Gazali   Ervaring van C geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Wij hebben elkaar de afgelopen week gesproken, je voorspelling beginnen te kloppen.
Een paar voorspelingen zijn al uitgekomen nu de rest nog. Ik heb met jou een heel fijn gesprek gehad het was heel inspirerend dank daar voor.
Groetjes van Cindy.




Ervaring van Cindy met helderziende Gazali   Ervaring van Cindy met helderziende Gazali   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendebreda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendebreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendebreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendebreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden