Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendebreda.nl


  Helderzienden uit Breda kijken live in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Jeannet
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendebreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Hoi, ik heb je vanavond gebeld. Whauw, whauw, whauw, wat ben jij goed in je vak. Ik wou je nog zoveel vertellen. Hopelijk weet je wie ik ben. De dame van de studie in de abdij. Veel liefs.




Ervaring van karolien met helderziende Jeannet   Ervaring van karolien met helderziende Jeannet   Ervaring van karolien geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Ze wist zonder informatie zoveel te vertellen. wat een topper. sorry dat ik weg viel.

Grt C.




Ervaring van C met helderziende Jeannet   Ervaring van C met helderziende Jeannet   Ervaring van C geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Lieve Jeannet, jij bent 1 van de beste. Alles wat jij zegt komt uit. Ik zou binnen 4 dagen berichten krijgen van S is ook gebeurt. Je zag de verhuizing is ook gebeurt. Wow jij bent echt geweldig. Xxx.




Ervaring van S. met helderziende Jeannet   Ervaring van S. met helderziende Jeannet   Ervaring van S. geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Ze is echt geweldig. Fijn om mee te praten en ziet de dingen duidelijk.
Dank je wel voor al je steun.




Ervaring van Janneke met helderziende Jeannet   Ervaring van Janneke met helderziende Jeannet   Ervaring van Janneke geplaatst op 27 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Wat een heftig en mooi gesprek.
Recht mijn ziel in.
Dank je wel.
Ik ga ermee aan de slag.




Ervaring van Marian met helderziende Jeannet   Ervaring van Marian met helderziende Jeannet   Ervaring van Marian geplaatst op 11 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Je bent echt een topper.
Je geeft antwoorden waar bijna niemand wat van af weet. Super.




Ervaring van Brenda met helderziende Jeannet   Ervaring van Brenda met helderziende Jeannet   Ervaring van Brenda geplaatst op 14 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Hallo Jeanette bedankt voor jou mooie reading en advies maar vooral jou luisteren oor en mij weer vertrouwen geven in deze situatie.
Je ben eerlijk en duidelijk en neem de tijd om alles goed door te krijgen.
Een dikke knuffel van mij.
Loes.




Ervaring van Loes met helderziende Jeannet   Ervaring van Loes met helderziende Jeannet   Ervaring van Loes geplaatst op 3 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Hoi meid,
ik wilde je langs deze weg dankjewel zeggen. Je bent schat je bent zo mooi in het overbrengen.

Veel Liefs.




Ervaring van Amie met helderziende Jeannet   Ervaring van Amie met helderziende Jeannet   Ervaring van Amie geplaatst op 27 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Je geeft de juiste inzichten. Je zegt het zoals het is zonder doeken om te winden. Je geeft opbouwend advies. Dank je wel.




Ervaring van D met helderziende Jeannet   Ervaring van D met helderziende Jeannet   Ervaring van D geplaatst op 28 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Dank je wel lieve Jeannet voor het goede gesprek vanmiddag.hier een storing waarbij ons gesprek plots verbrak excuses. en dank nog,liefs.




Ervaring van Jac met helderziende Jeannet   Ervaring van Jac met helderziende Jeannet   Ervaring van Jac geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Jeannet heeft een uitzonderlijke gave die ze gebruikt om je te helpen. Ze is een wijze vrouw, zegt niet wat je wil horen, maar ze ziet en zegt rake dingen, dingen ze niet kan weten. Ik heb het volste vertrouwen.
dank u , R.




Ervaring van R met helderziende Jeannet   Ervaring van R met helderziende Jeannet   Ervaring van R geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Bedankt voor jouw reading. Echt een mooie ervaring.




Ervaring van Joske met helderziende Jeannet   Ervaring van Joske met helderziende Jeannet   Ervaring van Joske geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  wil jou heel erg bedanken. Voor je steun en advies. Je voorspelling is uitgekomen. Dank.




Ervaring van Thomas met helderziende Jeannet   Ervaring van Thomas met helderziende Jeannet   Ervaring van Thomas geplaatst op 17 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Jeannet, hartelijk dank voor je woorden, je reading en je niet aflatende steun. Ik had deze allemaal nodig om verder te kunnen gaan. Uw woorden zijn mijn begeleiders en ik laat u weten als hij en ik op de top van de berg staan.
U bent een fantastische vrouw.
dank u.
R
dank u.




Ervaring van r met helderziende Jeannet   Ervaring van r met helderziende Jeannet   Ervaring van r geplaatst op 21 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Nu in augustus is alles inderdaad uitgekomen. Ook erg leuk om mee te praten.

Enorm bedankt.




Ervaring van Marijke met helderziende Jeannet   Ervaring van Marijke met helderziende Jeannet   Ervaring van Marijke geplaatst op 29 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Hi Jeannet, dank voor wederom een fijn gesprek en de uitleg van zijn gedrag. Ik denk dat we samen een heel end komen. Ik was gelijk een stuk rustiger. Sorry dat ik weg viel, de 16 minuten waren al snel weer om. Groetjes.




Ervaring van anoniem met helderziende Jeannet   Ervaring van anoniem met helderziende Jeannet   Ervaring van anoniem geplaatst op 27 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Sorry de credits waren op. Maar ik laat het je weten hoor wanneer hij uit zijn stuk is binnen een maand (de vluchtende man) en me gaat appen. Was een fijn gesprek weer . Bedankt. N.




Ervaring van N met helderziende Jeannet   Ervaring van N met helderziende Jeannet   Ervaring van N geplaatst op 4 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Lieve Jeannet, wat ben jij een warme vrouw met de nodige nuchtere dosis. Je voelt mijn situatie heel goed aan, en het lijkt soms wel net een film waarin de nodige intriges naar boven komen. Je hebt zo vaak gelijk.Tot later topper.




Ervaring van Anoniem met helderziende Jeannet   Ervaring van Anoniem met helderziende Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  super goed bent u. Ik vind u echt een kei. Ga zo door . Anton.




Ervaring van Anton met helderziende Jeannet   Ervaring van Anton met helderziende Jeannet   Ervaring van Anton geplaatst op 28 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Ik hoop dat uw voorspellingen weer uitkomen.
Dank voor gesprek.

E.




Ervaring van Enya met helderziende Jeannet   Ervaring van Enya met helderziende Jeannet   Ervaring van Enya geplaatst op 16 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Ik heb je vandaag gesproken. bedankt voor je fijne gesprek.




Ervaring van Jolanda met helderziende Jeannet   Ervaring van Jolanda met helderziende Jeannet   Ervaring van Jolanda geplaatst op 7 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Prachtig consult . Dank. Heleen.




Ervaring van Heleen met helderziende Jeannet   Ervaring van Heleen met helderziende Jeannet   Ervaring van Heleen geplaatst op 24 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Topper. Dank voor de steun en inzichten.




Ervaring van D met helderziende Jeannet   Ervaring van D met helderziende Jeannet   Ervaring van D geplaatst op 18 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Jeannet is echt een ontzettend mooi warm en vooral wijs persoon. die je precies het juiste inzicht kan geven in de situatie waar je in zit en alles eromheen. Ze geeft rust & helder advies zonder er omheen te draaien, paar voorspellingen al uitgekomen.




Ervaring van S met helderziende Jeannet   Ervaring van S met helderziende Jeannet   Ervaring van S geplaatst op 10 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Eerlijk, oprecht. Praat niet met je mee, heeft mij ontzettend geholpen aan de telefoon met juiste voorspelling ( kwam al uit tijdens het bellen) en met haar energie. Veel mediums gesproken die je op het verkeerde been zetten, Jeannette niet. Aanrader.




Ervaring van Suraya met helderziende Jeannet   Ervaring van Suraya met helderziende Jeannet   Ervaring van Suraya geplaatst op 27 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Jeannette is een een ontzettend lieve en eerlijke vrouw. ze heeft mij op een heel moeilijk moment eruit getrokken, en voelde aan dat ik bericht zou krijgen. Tijdens het telefoon gesprek kwam het bericht ook, ze is de beste medium op deze lijn .
S.




Ervaring van Suraya met helderziende Jeannet   Ervaring van Suraya met helderziende Jeannet   Ervaring van Suraya geplaatst op 27 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Lieve Jeannet,kon je helaas niet meer bedanken,wat ben je een gouwe.Nu weer wat meer vertrouwen,dank je wel lief mens.Zonnig wkind van mij X.




Ervaring van Jacqueline met helderziende Jeannet   Ervaring van Jacqueline met helderziende Jeannet   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 25 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  beste Janette
Hartelijk dank voor het fijne gesprek.u heeft me dingen verteld waar ik wel van geschrokken ben. maar die me wel een soort van sterkte geven. vooral het stukje waarin mijn vader voor kwam.bedankt.ik ga hier proberen men sterkte uit te halen.
heel erg bedankt.
gr anne.




Ervaring van anne met helderziende Jeannet   Ervaring van anne met helderziende Jeannet   Ervaring van anne geplaatst op 15 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Dag Jeannet,

Ik belde je en je vertelde me dat het in men relatie niks met mij had te maken. Dat het over zijn ex en zo zou gaan. Vandaag kwam het eruit dat het dus wel over het verleden ging.
Kon hetzelf niet plaatsen nu is er wel een lichtpunt. Hopelijk word het snel beter. Bedankt je was er wel bonk op .




Ervaring van ll met helderziende Jeannet   Ervaring van ll met helderziende Jeannet   Ervaring van ll geplaatst op 14 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Lieve Jeannet, ik had u net aan de telefoon, maar de verbinding werd helaas verbroken. Probleem ligt hier, sinds gisteren problemen met alles in 1. Maar u heeft me duidelijk alles uitgelegd en ik heb voldoende gehoord om de toekomst weer met vertrouwen tegemoet te zien. Liefs C.




Ervaring van C met helderziende Jeannet   Ervaring van C met helderziende Jeannet   Ervaring van C geplaatst op 13 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Lieve Jeannet, zo zuiver zo eerlijk consult.
Ik had je onlangs gebeld. Ik wil je nu erg bedanken. Je bent top. Nogmaals bedankt voor het mooie gesprek.




Ervaring van Trudy met helderziende Jeannet   Ervaring van Trudy met helderziende Jeannet   Ervaring van Trudy geplaatst op 26 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Helaas waren mijn credits op dus ik heb je niet meer kunnen bedanken. Fijne jaarwisseling en een gelukkig 2017.




Ervaring van Esmeralsa met helderziende Jeannet   Ervaring van Esmeralsa met helderziende Jeannet   Ervaring van Esmeralsa geplaatst op 31 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Lieve Jeannet
Mijn tijd zat er helaas op. Ik wil je heel erg bedanken voor dit gesprek. Ik heb er heel veel aan. Je bent heel duidelijk. En wat je voelt klopt ook wel. Je neemt inderdaad als het ware de energie over. Je legt alles heel duidelijk uit. tot in de puntjes. En dat maakt het allemaal heel erg de moeite waard. Dank je wel. Ik wens je langs deze weg hele warme feestdagen toe. Tot binnenkort. xxxx.




Ervaring van Vol hoofdje met helderziende Jeannet   Ervaring van Vol hoofdje met helderziende Jeannet   Ervaring van Vol hoofdje geplaatst op 19 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Super medium. voelt echt goed dingen aan en alles komt uit. En ze helpt de mensen echt vanuit haar hart. topper .




Ervaring van Anoniem collegaatje met helderziende Jeannet   Ervaring van Anoniem collegaatje met helderziende Jeannet   Ervaring van Anoniem collegaatje geplaatst op 19 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Lieve Jeannet,ik botste al een tijdje tegen muren op bij de overheid,jij hebt me gisteren gezegd bij wie ik dien te zijn en hem opnieuw te bellen.dat heb ik dus gedaan en wonder bij wonder, hij gaat me helpen alles in orde te krijgen.niemand durfde zijn nek uit te steken,hij dus wel,dankjewel voor je goede adviezen. altijd,je bent zeer correct,
veel Licht en Liefde.




Ervaring van anoniem met helderziende Jeannet   Ervaring van anoniem met helderziende Jeannet   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendebreda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendebreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendebreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendebreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden