Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendebreda.nl


  Helderzienden uit Breda kijken live in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live helderzienden uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendebreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Heel bijzonder consult. Goud eerlijk dat moet een mens hebben. Je bent een topper ga zo door.




Ervaring van Diana met helderziende Gazali   Ervaring van Diana met helderziende Gazali   Ervaring van Diana geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Twee vragen gesteld. Op beide situaties haarscherpe en herkenbare feiten genoemd. Mooie voorspellingen gedaan. April moet uitwijzen of dat contact terugkomt. Ik laat het u weten.




Ervaring van Nik met helderziende Petrus   Ervaring van Nik met helderziende Petrus   Ervaring van Nik geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Luna M
  Ervaring met helderziende Luna M
  Ik vind jou in 1 woord Geweldig, altijd op de juiste frequentie en super goed met invoelen, heb er echt vetrouwen in dat het goedkomt en met jou aan mijn zijde, voel ik helemaal in m'n kracht.
Ben nog steeds versteld bij jouw voorspelling voor een 2ling en dan moet je er zeker erbij zijn (denk dat je nu wel weet wie) .
Hartelijk dank uit m'n hart.

En ik spreek je snel

.




Ervaring van R met helderziende Luna M   Ervaring van R met helderziende Luna M   Ervaring van R geplaatst op 24 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Humoristische rationele dame die zegt waar het op staat zonder nonsens. Bevestigde dingen zonder op voorhand er wat over te weten. De dame is het waard van gebeld te worden.




Ervaring van Ch met helderziende MB Rhais   Ervaring van Ch met helderziende MB Rhais   Ervaring van Ch geplaatst op 24 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Lieve Kaatje, je fijne woorden en lieve stem herinnerde mij weer hoe ik verder mag gaan. Dank je wel lieverd X.




Ervaring van Lieveheersbeestje met helderziende Kaatje   Ervaring van Lieveheersbeestje met helderziende Kaatje   Ervaring van Lieveheersbeestje geplaatst op 24 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarita
  Ervaring met helderziende Sarita
  Dank je wel Sarita. Ik ben erg onder de indruk van jouw gave.




Ervaring van Magda met helderziende Sarita   Ervaring van Magda met helderziende Sarita   Ervaring van Magda geplaatst op 24 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarita  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Wowwww, echt super goed in zijn werk en ook invoelings vermogen. Goede vibe, aanwinst voor de lijn.
Ben benieuwd of je voorspelling over Rotjeknor mag uitkomen. Je hoort het. Gozert. Whsha, thnx .




Ervaring van Jacky met helderziende Beau   Ervaring van Jacky met helderziende Beau   Ervaring van Jacky geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabrina P
  Ervaring met helderziende Sabrina P
  Hartelijk bedankt voor je duidelijk antwoord en inzicht. We zullen zien hoe alles zich verder evolueert.




Ervaring van karolien met helderziende Sabrina P   Ervaring van karolien met helderziende Sabrina P   Ervaring van karolien geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina P  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabrina P
  Ervaring met helderziende Sabrina P
  Sabrina ik vind je de beste die er is. Hoe jij in het hoofd van iemand kan kijken en karakter bespreken is ongelofelijk. Ik vind het raar dat hier nog niemand iets geplaatst heeft.




Ervaring van Je weet wel wie met helderziende Sabrina P   Ervaring van Je weet wel wie met helderziende Sabrina P   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina P  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter bedankt you are the best. Je voelt de dingen goed aan paar dingen zijn al uitgekomen in korte tijd. Bedankt je bent een fijn persoon om mee te praten groetjes.




Ervaring van Wendy met helderziende Gunter   Ervaring van Wendy met helderziende Gunter   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anita
  Ervaring met helderziende Anita
  Geweldig lieve, zuivere vrouw met een mooie ziel. Die veel mag zien en voelen om door te geven aan de mensen. Ik ben echt gerustgesteld, want het was somber om mij heen. Maar nu heb ik weer hoop en moed. Meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anita   Ervaring van Anoniem met helderziende Anita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Wow, heel bijzonder hoe ze kan invoelen.




Ervaring van S met helderziende Kaatje   Ervaring van S met helderziende Kaatje   Ervaring van S geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Ik kan alleen maar zeggen WAUW. Op alle vlakken zonder iets te zeggen SPOT ON. Ongelooflijk goed. Zelfs zaken die hij niet zomaar kon weten. Echt een goed/ geloofwaardig consult. Daarnaast een oprecht fijne man integer en eerlijk.




Ervaring van Annemiek met helderziende Petrus   Ervaring van Annemiek met helderziende Petrus   Ervaring van Annemiek geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dijckje
  Ervaring met helderziende Dijckje
  Altijd kort en krachtig, altijd juiste waarnemingen. Onthoudt zowel je persoon als verhaal, erg warm en belangstellend naar jou toe ook. Van harte aanbevolen.




Ervaring van Iemand met helderziende Dijckje   Ervaring van Iemand met helderziende Dijckje   Ervaring van Iemand geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Meerdere malen heb ik u gebeld. Je bleef bij je standpunt dat ik toen voor onmogelijk hield. Eindelijk maanden later ben ik heel opgelucht dat jouw kaarten de waarheid spraken. Je bent een top medium en ik ben zeer blij. Ik bel je nog. Groetjes S.




Ervaring van S.b met helderziende Annick   Ervaring van S.b met helderziende Annick   Ervaring van S.b geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Meine
  Ervaring met helderziende Meine
  Lieve Lieve Meine, je bent voor mij echt de beste. Ik wil je zoveel bedanken na onze gesprekken. Wow, in 1 woord je bent te gek. Je hebt altijd gelijk al zolang ik je bel je zit er nooit naast, ongelofelijk. Jeetje, mijn respect heb je zeker. Ik heb het erg zwaar dat weet je maar elke keer trek je me er weer uit. Ik kan iedereen Meine aanbevelen, hij is zo goed. en hij zal altijd eerlijk zijn. Proberen zeker waard. Liefs, Meisje Roos.




Ervaring van Roos met helderziende Meine   Ervaring van Roos met helderziende Meine   Ervaring van Roos geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isabelle
  Ervaring met helderziende Isabelle
  Het feit is dat deze geweldige dame geen recentie vraag. Echter wel met zo veel liefde en passie u te woord staat. Ik schrijf deze recentie want Isabelle is een oprecht en zeer kundige dame. Leg uw vertrouwen bij haar en zij geeft u inzicht en vertrouwen waar ik U tegen zeg Chapeau.




Ervaring van Armand met helderziende Isabelle   Ervaring van Armand met helderziende Isabelle   Ervaring van Armand geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Isabelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Lieve Donna, je had helemaal gelijk. Ik ben er achtergekomen zoals jij voorspelt had. Wat ben ik dom geweest. Het was hard voor me om mijn ogen te openen. Ik bel je zodra ik jou te pakken krijg. Kus Leya.




Ervaring van Leya met helderziende Donna   Ervaring van Leya met helderziende Donna   Ervaring van Leya geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Exena
  Ervaring met helderziende Exena
  Lieve Exena, wat ben je ongelooflijk liefdevol, scherp, coachend, warm, consistent in wat je zegt. Ik bel je al zo lang en iedere keer weer weet je me te verbazen. Daarnaast geef je me duidelijke tips en inzichten. Ik voel me herboren na ons gesprek. Ik kom dichter bij mijn gevoel en mijn waarheid. Je voelt zo zuiver en oprecht. Ik ben blij dat er mensen zijn zoals jij. Het gaat je goed lieverd en ik bel je weer in de zomer en tot die tijd ga ik genieten, intens leven en mijn innerlijke kompas volgen. Dikke knuffel en veel liefs Lila.




Ervaring van Lila met helderziende Exena   Ervaring van Lila met helderziende Exena   Ervaring van Lila geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Wat een aangename persoon en ze stelt u zo gerust. Hopelijk komt alles uit maar dat laat ik wel weten. Dank u.




Ervaring van Sonia met helderziende Marie   Ervaring van Sonia met helderziende Marie   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Dag lieve Morgan, bedankt voor de steun die jij me gaf. Jij bent de bovenste beste. Jij verdient zeker 10 sterren
Alles klopt als een bus. Veel groetjes R.




Ervaring van R met helderziende Morgane   Ervaring van R met helderziende Morgane   Ervaring van R geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Lieve Thaiis, ik heb je voor de eerste keer gesproken. Maar wat ben jij ee topper. Ik hoop dat je mooie voorspellingen mogen uitkomen en dat ik een liefdesrelatie mag krijgen met de man van dansles en ik snel een nieuwe baan krijg. Ik laat het je zeker weten. xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Thaiis   Ervaring van Anoniem met helderziende Thaiis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wow Gunter, wat een voorspelling. Jij bent de eerste die ik laat weten als dit realiteit wordt, want nu lijkt het nog een grote fantasie. Collega's vn jou zijn een stuk minder uitgebreid in hun antwoorden.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, u had gelijk. U heeft altijd gelijk. U bent de enige die vaak precies ziet hoe de zaken gaan lopen. Bedankt, mijn dochter en ik gaan van de rust genieten.




Ervaring van Anoniem met helderziende Cassandra   Ervaring van Anoniem met helderziende Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bertt
  Ervaring met helderziende Bertt
  Beste Bertt, bedankt voor het luisteren naar mijn verhaal. Wat jij vertelde klopte allemaal, je zei ook om naar me zelf te luisteren en mijn hart te volgen. Wat het verleden betreft moet ik echt eens achter mij laten. Het klopte allemaal wat jij vertelde en het gaf mij weer rust. Nog bedankt Bertt je bent een kanjer.




Ervaring van Floor met helderziende Bertt   Ervaring van Floor met helderziende Bertt   Ervaring van Floor geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Lieve Christelle Lichtgever, gisteren heb ik een sollicitatiegesprek gehad voor een nieuwe baan. Jij gaf mij al eerder aan dat dit bedrijf het niet gaat worden. Goed gezien. Heb te horen gekregen dat ze verder gaan met een andere kandidaat. Goed gezien op naar een andere baan. Liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Christelle   Ervaring van Anoniem met helderziende Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Heb Cassandra heel vaak aan de lijn gehad. Wat een lieve vrouw. Heel zuiver ook en wat ze zegt komt ook echt zo uit. Bedankt Cassandra. Dikke knuffel J.




Ervaring van J. met helderziende Cassandra   Ervaring van J. met helderziende Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Sabine is echt een aanrader en een schat van een vrouw. Noemt heel veel dingen op dus hou je pen en papier in de aanslag. Alles wat zij zegt komt ook echt uit. Voor mij 10 sterren waard. Liefs, C. PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met helderziende Sabine   Ervaring van C. met helderziende Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique, ik heb paar weken geleden een consult van je gehad. En je voorspelling is uitgekomen. Ik heb die baan die ik zo graag wilde. Je bent fantastisch. Dank je wel, liefs Jenny.




Ervaring van Jenny met helderziende Monique   Ervaring van Jenny met helderziende Monique   Ervaring van Jenny geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Ik bel je al jaren en altijd heb je het goed. Onvoorstelbaar goed ben je. Naar mijn weten ben je de beste hier op de lijn. Lieve groetjes je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Sissy is to the point. Binnen 'no time' zoveel informatie dat je van haar krijgt is echt ongelooflijk. Alles wat ze tot op heden heeft verteld is al uitgekomen. Je bent TOP en 1 van de beste bij mediums.nl.




Ervaring van anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kachina
  Ervaring met helderziende Kachina
  Kachina

Ik heb je net gesproken gehad, je bent een heel goed medium. Wat je me wist te vertellen was perfect gewoon. Dankjewel meis ik bel je snel weer. Liefs Annemie.




Ervaring van Annemie met helderziende Kachina   Ervaring van Annemie met helderziende Kachina   Ervaring van Annemie geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kachina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alex
  Ervaring met helderziende Alex
  Alex, bedankt voor het fijne gesprek. Ik heb duidelijke antwoorden en inzichten gekregen. Met vriendelijke groeten, Anton.




Ervaring van A met helderziende Alex   Ervaring van A met helderziende Alex   Ervaring van A geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Dank je wel Sharida voor het mooie gesprek en de geruststelling. Ga proberen het geduld nog op te brengen. Je hebt me weer het vertrouwen gegeven dat het goed gaat komen. Kon je helaas niet meer bedanken omdat de credits op waren.




Ervaring van A met helderziende Sharida   Ervaring van A met helderziende Sharida   Ervaring van A geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Beste Petrus, bedankt voor de mooie reading. Je bent een aanrader.
Groet, S.




Ervaring van S met helderziende Petrus   Ervaring van S met helderziende Petrus   Ervaring van S geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendebreda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendebreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendebreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendebreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden