Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendebreda.nl


  Helderzienden uit Breda kijken live in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live helderzienden uit Breda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendebreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Lieve Leandra, u blijft die mooie kaarten trekken en positief over mijn situatie. Wat ik nu wens en hoop dat de volgende keer dat we bellen nog meer van jou reeds uitgesproken voorspellingen mag bevestigen. Liefs c.




Ervaring van c met helderziende Leandra   Ervaring van c met helderziende Leandra   Ervaring van c geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bo
  Ervaring met helderziende Bo
  lieve Bo, ik heb je al een aantal keren gesproken. jij bent zooo super goed in tijdaanduiding. geweldig zoals jij dit aangeeft en telkens uitkomt. nogmaals heel erg bedankt en je hoort me weer heel snel. warme groet.




Ervaring van Amina met helderziende Bo   Ervaring van Amina met helderziende Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Prachtige mens. Ben sprakeloos van wat hij allemaal zegt en hoe hij mij raakt.




Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN met helderziende Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angell
  Ervaring met helderziende Angell
  Vandaag een prachtige Reading gehad van Angel. Zij voelt goed in op de situatie en wist vrij snel waarover het ging. Voor herhaling vatbaar.




Ervaring van Anoniem met helderziende Angell   Ervaring van Anoniem met helderziende Angell   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Stientje is superrr. Voelt goed aan en to the point. Lief medium.




Ervaring van Anonie met helderziende Stientje   Ervaring van Anonie met helderziende Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Seonah
  Ervaring met helderziende Seonah
  Lieve warme Seonah, ik kan je niet genoeg bedanken voor ons gesprek van daarnet. Dit had ik echt nodig. Het is de eerste keer dat ik zo emotioneel werd. Hij is idd op weg naar mij. Ik geloof er terug volledig in. Ik ga hem voldoende tijd geven om alle ballast van hem af te gooien. Heel mooi hoe je beschreef dat het net is of je met Sinterklaas een pop in een bench steekt en mijn dochter er niet aan kan, zo voelt hij zich ook omdat hij momenteel bij de liefde van zijn leven niet kan zijn. Ik ben sprakeloos na ons gesprek. Ik neem al je mooie woorden deze nacht mee in mijn dromen en ga mijn gidsen vragen om hem en mij de kracht te geven hier samen door te komen. Ik weet niet hoe ik je kan bedanken, woorden vertellen waarschijnlijk veel te weinig hoe ik ons gesprek ervaren heb. Ik bel je terug Seonah, binnenkort, met goed nieuws. Duizendmaal dank lieve vrouw. Je hebt een prachtige gave.
Heel veel liefs van het meisje met de dochter die zei dat hij de berg aan het beklimmen is om tot bij mij te komen xxx.




Ervaring van Val met helderziende Seonah   Ervaring van Val met helderziende Seonah   Ervaring van Val geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Wat deze man verteld is ongelooflijk. Heel gedetailleerd dingen bij naam noemen terwijl ik er niks van gezegd heb. Alles heel vlot zeggen alsof het geschreven staat ,vol bewondering 5 sterren waard.




Ervaring van rudy met helderziende Richard   Ervaring van rudy met helderziende Richard   Ervaring van rudy geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Armin
  Ervaring met helderziende Armin
  Heel knap hoe snel en treffend hij de dingen doorkrijgt. Super. Hartelijk dank :-).




Ervaring van S met helderziende Armin   Ervaring van S met helderziende Armin   Ervaring van S geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Armin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dina
  Ervaring met helderziende Dina
  Dina, je bent een TOP medium. Voelt heel goed aan en zit er knal op. Je rekt niet onnodig tijd maar neemt je tijd als nodig is. Je blijft ook lief en alert ook in de late uurtjes. Je hebt me echt geholpen en voelt heel eerlijk en oprecht aan. Ik voel me echt goed bij jou. Een echte aanrader. Ik bel je zeker nog terug als ik vragen heb. Alvast bedankt, je hebt me terug met een gerust hart gesteld. Liefs.




Ervaring van Sonja met helderziende Dina   Ervaring van Sonja met helderziende Dina   Ervaring van Sonja geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Goeiedag, ik heb de moeite genomen om in mijn pen te kruipen. Het is normaal niet mijn gewoonte. Meestal doe ik dit om te klagen, maar deze keer niet. U bent een ware hulp geweest en daarvoor wil ik je bedanken. Respect hoor. Jelle.




Ervaring van Jelle met helderziende Dirk   Ervaring van Jelle met helderziende Dirk   Ervaring van Jelle geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, je bent de beste, je blijft de beste. Je bent er altijd voor iedereen, je weet en voelt alles haarfijn aan. Dus lieve mensen die dit lezen allemaal Olga bellen want beter dan zij bestaat niet.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Hi Sharida, sorry dat de verbinding werd verbroken maar wil je bij deze nog even bedanken voor het gesprek net. Je bent een meerwaarde voor deze lijn en je bevestigt eigenlijk wat ik weet/voel. Je bent erg goed in wat je doet naast dat je een schat van een vrouw bebt, met het hart op de goede plek. Ik bel je gauw weer. Dank.




Ervaring van rita met helderziende Sharida   Ervaring van rita met helderziende Sharida   Ervaring van rita geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Leandra bedankt voor u consult altijd een feest om met u te praten .u bent een topper .tot snel groetjes.




Ervaring van wendy met helderziende Leandra   Ervaring van wendy met helderziende Leandra   Ervaring van wendy geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Derya
  Ervaring met helderziende Derya
  Lieve Derya, nadat je de hele dag in gesprek was. heb ik je net aan de tel gehad. bedankt voor je eerlijke feedback. en je positiviteit. ik ben benieuwd hoe eea gaat lopen. Je bent iig zo prettig om mee te praten. begripvol en eerlijk in je feedback. Dank je voor vandaag liefs.




Ervaring van Shan met helderziende Derya   Ervaring van Shan met helderziende Derya   Ervaring van Shan geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petra
  Ervaring met helderziende Petra
  Wow wat ben he goed en treffend. prachtig consult.

Grt C.




Ervaring van C met helderziende Petra   Ervaring van C met helderziende Petra   Ervaring van C geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabrina.P
  Ervaring met helderziende Sabrina.P
  Sabrina.P
Wat U mij vertelt daar sta ik van te kijken. Niet te geloven hoe zuiver. Ik heb U een paar keer gesproken. Of het nou een grote steen of een kiezel is geweest wat hem terug brengt naar hem zelf ga ik samen met U mee maken. Jeugd herinneringen die opborrelen bij hem daar moet hij zelf achter komen wat mee te doen. Ik ga U zeer zeker nog spreken.

Dank dat U altijd geduldig en rustig bent al stel ik een vraag 2 keer. X.




Ervaring van A met helderziende Sabrina.P   Ervaring van A met helderziende Sabrina.P   Ervaring van A geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Lieve Karine , altijd een feest om ff met je te praten.
Helaas met ons laatste gesprek werden we midden in ons gesprek afgebroken,en toen gebeurde iets heel raars .
Ik kreeg ineens DIANA aan de lijn .
Ik was in Shoc , hoe kan dit , midden in ons gesprek.
Diana in shoc , ik in schoc ,en iik ben me minuten kwijt, mijn gesprek met jou heb ik niet af kunnen ronden hoop dit nooit meer mee te maken.
Karine tot de volgende keer .

Voor mij ben jij de TOPPER

Liefs Linda.




Ervaring van lindaetna met helderziende Karine   Ervaring van lindaetna met helderziende Karine   Ervaring van lindaetna geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bo
  Ervaring met helderziende Bo
  dag Bo, bedankt om steeds opnieuw voor me te kijken en me steeds weer de moed te geven dat er terug contact zou komen. tot nu toe is er nog geen contact, maar ik geloof dat er ooit wel eens iemand op mijn pad zal komen. alvast bedankt voor de vele telefoontjes.




Ervaring van karo met helderziende Bo   Ervaring van karo met helderziende Bo   Ervaring van karo geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marco
  Ervaring met helderziende Marco
  Top paragnost ik bel je zeker nog .




Ervaring van Stefanie met helderziende Marco   Ervaring van Stefanie met helderziende Marco   Ervaring van Stefanie geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  aardige vrouw snel conluderend en wat bijzonderheden bevestigend,ons plan en toekomst gebeuren wachten we vol spanning nu tegemoet.we laten het weten mocht haar visie uitkomen.Alvast dank voor de ontstane gemoedstrust.




Ervaring van Ruud en Tiny met helderziende Stientje   Ervaring van Ruud en Tiny met helderziende Stientje   Ervaring van Ruud en Tiny geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Arwen
  Ervaring met helderziende Arwen
  Hey lieve Arwen.

Dankjewel voor je heldere inzichten.
Je wist me vele dingen te zeggen die niemand anders kon weten.
Je bent super, bedankt.




Ervaring van Emily met helderziende Arwen   Ervaring van Emily met helderziende Arwen   Ervaring van Emily geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sofia
  Ervaring met helderziende Sofia
  Hey lieve Sofia,

Wat heb ik geluk gehad dat ik jou aan de lijn heb gehad.
Ik ben eerlijkwaar dankbaar voor je eerlijkheid en liefdevolle steun.
Het voelde alsof ik je al jaren kende. Dankjewel.




Ervaring van Christel met helderziende Sofia   Ervaring van Christel met helderziende Sofia   Ervaring van Christel geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sofia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Je voorspelling is dat hij deze maand mei 2019(eindelijk) de knoop gaat doorhakken en dat we in dezelfde maand ook weer contact zullen hebben. Aan de reacties hier te lezen kan je er haast niet naast zitten. Ik hoop dat het bij mij ook gaat uitkomen. Fingers crossed :) Ik laat dan ook zeker een reactie achter. X.




Ervaring van S. met helderziende Monique   Ervaring van S. met helderziende Monique   Ervaring van S. geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Een ontzettend lieve vrouw waar je je direct gerustgesteld bij voelt. Dankje voor de vele gesprekken Leandra. Heb je tips opgevolgd en voel me stukken beter. Je bent een topvrouw met een gouden hart.




Ervaring van Shanna met helderziende Leandra   Ervaring van Shanna met helderziende Leandra   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Wauw, zonder 1 woord van mij, wist ze mij te vertellen over wie het ging en welke blokkade op onze weg zit. TOP.




Ervaring van Mieke met helderziende Olga   Ervaring van Mieke met helderziende Olga   Ervaring van Mieke geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Erg onder indruk. :).




Ervaring van J. met helderziende Bhartie   Ervaring van J. met helderziende Bhartie   Ervaring van J. geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yasmin
  Ervaring met helderziende Yasmin
  Lieve Yasmin,

Ik heb u vandaag gesproken en ik heb uw advies aangenomen en hem (P) het bericht gestuurd wat u mij voorstelde. U heeft gelijk. Hij waardeerde het en reageerde meteen terug dat hij vd week bij me komt.Dank u wel. U ziet alles en krijgt alles meteen bij me door wat u altijd zegt (u voelt mn energie aan). U bent meer dan 5 sterren waard en ongelooflijk goed in uw gaven.

Dank u wel en tot horens,

Liefs R.




Ervaring van R met helderziende Yasmin   Ervaring van R met helderziende Yasmin   Ervaring van R geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isabelle
  Ervaring met helderziende Isabelle
  Beste Isabelle , ik wil je bedanken voor je snelle en uitgebreide mailconsulten . Ik ben erg onder indruk van je bijzondere gave en je vriendelijkheid . Bedankt voor je adviezen , ik ga ze zeker opvolgen en vol vertrouwen ga ik aan de slag.




Ervaring van Magda met helderziende Isabelle   Ervaring van Magda met helderziende Isabelle   Ervaring van Magda geplaatst op 17 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Isabelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Faraz
  Ervaring met helderziende Faraz
  Faraz toppertje. dank voor je fijne gesprek . tot snel.




Ervaring van anoniem met helderziende Faraz   Ervaring van anoniem met helderziende Faraz   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Faraz  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Je helpt me altijd super. Je had ook deze keer weer gelijk. Een positief bericht en kreeg een positief bericht terug. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Katie met helderziende Joke   Ervaring van Katie met helderziende Joke   Ervaring van Katie geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Super bedankt voor je luisterend oor en voor je advies. Je bent meer dan 10 sterren waard. Je bent altijd behulpzaam en zo lief en respectvol thanks.




Ervaring van Wen met helderziende Gazali   Ervaring van Wen met helderziende Gazali   Ervaring van Wen geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique, jij hebt mij al zo vaak en duidelijke voorspellingen gedaan. Ook iedere keer met de nodige uitleg. Heel knap Monique ik kijk vol bewondering naar je gave. Jij bent een TOP MEDIUM. Echt voor veel mensen een aanrader. Grtjs Patrick.




Ervaring van Patrick met helderziende Monique   Ervaring van Patrick met helderziende Monique   Ervaring van Patrick geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Dag, ik ben Andre. Gisterenavond heb ik met u kontakt gehad en ben heel tevreden over u. Het beste, Andre.




Ervaring van Andre met helderziende Dirk   Ervaring van Andre met helderziende Dirk   Ervaring van Andre geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Dirk, U bent de beste. Hartstikke bedankt, ik was helemaal stomverbaasd met de mond open luisterde ik naar wat u allemaal vertelde. Over O., plannen vakantie, over mijn werk en mijn bazen, het klopte allemaal. Kort en krachtig. Bedankt groetjes Tineke.




Ervaring van Tinike met helderziende Dirk   Ervaring van Tinike met helderziende Dirk   Ervaring van Tinike geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Je had diverse zaken voorspeld en het klopte. Dank je wel in ieder geval voor je lieve bemoedigende woorden als ik uit mijn vertrouwen ben wat de liefde en situatie waarin ik zit betreft. Je weet wat en wie ik bedoel, hierin zal ik nog wat geduld moeten hebben en vertrouwen houden. Tot nu heb je altijd gelijk gehad. Ik hoop voor jou dat heel veel mensen jou mogen bellen, want je bent afgezien van een geweldig lieve dame ook nog eens heel erg goed in je paranormale gaves en daarmee je voorspellingen. Dikke kus en knuffel. XXX.




Ervaring van G met helderziende Tess   Ervaring van G met helderziende Tess   Ervaring van G geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendebreda.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendebreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendebreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendebreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden